Wie is het champagneseizoen

 Wat is het champagneseizoen

Champagne-Season.com is een webshop bestaande uit accessoires om de perfecte omgeving te hebben voor uw champagne. We geven altijd ideeën voor de perfecte omgeving op onze Instagram. En als je meer wilt weten over Champagne, dan geven we ook gratis lessen op ons YouTube-kanaal waar we veel content doen waarvan het belangrijkste doel is om jou over Champagne te leren.

Wat is het doel voor het champagneseizoen?

We willen alles kunnen leveren wat nodig is voor een perfecte champagneproeverij/diner voor een particulier en ook restaurants over de hele wereld kunnen voorzien van champagne + alle benodigde accessoires.

Eigenaar - Théo L. Madeleine

Mijn naam is Théo, en ik ben de eigenaar van Champagne Season en ik werk sinds 15 maart 2021 aan dit bedrijf. Het is mijn taak om sociale media voor Champagne Season te doen en ook webpagina's te optimaliseren.

De officiële activiteiten voor Champagne Season zijn gestart in maart 2022, sindsdien heb ik hard gewerkt aan het maken van deze website, terwijl ik ook bezig ben met Facebook, Instagram, YouTube en TikTok.

De geschiedenis van het champagneseizoen begint met de instagrampagina van het bedrijf die in maart 2021 is gemaakt en begon als een 'themapagina' met champagnefoto's en grappige video's. Dit was voordat ik echt interesse had in champagne, ik deed het omdat ik andere pagina's hetzelfde had zien doen. Ik zocht of ik mijn instagram @Champagne.Season kon noemen en het was beschikbaar. Dus begon ik elke dag 2 keer te posten en vandaag heb ik meer dan 600 posts en 200 video's, het zorgde ervoor dat mijn volgers enorm groeiden, dus begon ik een webshop met champagne-accessoires.

Sindsdien heb ik veel vraag gekregen naar champagneflessen, maar ik verkocht pas champagne in oktober 2022 toen ik alle benodigde licenties had verzameld. Dat is best moeilijk om te doen als 21-jarige, en ik ben zeker de jongste in de champagnebusiness. Ik werk nu hard aan de verkoop van mijn champagnes en accessoires aan particulieren, restaurants, hotels en bedrijven zoals luxe autoverhuur of aan makelaars. Mijn bedrijf is nog erg jong, dus we hebben altijd de volgende stappen in gedachten. Ik hoop dat je onze vorderingen volgt. Bezoek onze sociale media onderaan de pagina.

Magazijnverantwoordelijke - Marcus Neuschild

Dit is Marcus, hij is verantwoordelijk voor het volgen van de voorraad en het verpakken van pakketten. Hij ontvangt de producten voor de webshop, zet ze op de juiste plek en wanneer ze op de website verkopen. Vervolgens pakt hij de bestellingen in en verzendt ze. Zodat u uw producten zo snel mogelijk kunt hebben.

Art d'Flacon

Wie is Art d' Flacon? Het team achter Art d' Flacon bestaat uit Mathies, Victor en Mads. Zij maken en verzorgen Champagne Season met op maat gemaakte champagne accessoires. Ze hebben hun eigen sociale media waar ze de producten ook verkopen en ze hopen in de toekomst een eigen bedrijf op te richten, maar voorlopig werken ze als partner van Champagne Season. We produceren samen champagneaccessoires zoals die op de foto boven deze tekst. Dat is de eerste van vele accessoires die we gaan maken. De foto op de foto is een champagnelijst.

Champagniør

Wij zijn 3 francofiele ondernemende jongens uit Horsens, Denemarken. We hebben allemaal een grote liefde voor de gouden druppels (champagne). We zijn een intiem bedrijf met een charmant klein aangebouwd atelier, waar de lege champagneflessen door de oprichters zelf worden gerecycled en tot werken worden gemaakt. We zijn erg trots op ons Deense vakmanschap, maar brengen tegelijkertijd een groot eerbetoon en respect voor Frankrijk en de Champagnestreek bij het produceren van elk individueel werk. Alle drie de stichtingen hebben gecertificeerde cursussen in epoxy, die zorgen voor een juiste en veilige omgang met de relatief aandacht vragende epoxy.We hebben een neus voor perfectie en niets is dan ook toevallig, daarom ontstaat elke keer weer het perfecte werk.

We combineren het beste van twee werelden: Deens vakmanschap en Frans vloeibaar goud.

 

 

.