Legale informatie

Onderwerpen: 

Terugbetaling, klachtrecht, informatie die we verzamelen, uw rechten, verzending, retourbeleid, retourzending, contact en beroepsmogelijkheden.

 

Terugbetaling

Als u spijt heeft van uw aankoop, krijgt u uiteraard het bedrag dat u aan ons heeft betaald terug.

In het geval van een bijzondere waardevermindering waarvoor u aansprakelijk bent, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de oorspronkelijke aankoopprijs.

Bij uitoefening van het herroepingsrecht worden alle van u ontvangen betalingen, inclusief bezorgkosten (exclusief extra kosten als gevolg van uw keuze voor een vorm van levering anders dan de goedkoopste vorm van standaardlevering die we aanbieden), wordt zonder onnodige vertraging en binnen 14 dagen terugbetaald vanaf de datum waarop we op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing om het herroepingsrecht uit te oefenen. Terugbetalingen worden gedaan met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anders bent overeengekomen.

We kunnen de terugbetaling inhouden totdat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, tenzij u eerder documentatie hebben verstrekt dat u deze hebt geretourneerd.

 

Beleid inzake persoonsgegevens op Champagne-Season.com

We verzamelen alleen persoonlijke gegevens in gevallen waarin dit relevant voor ons zou moeten zijn, en we zullen alleen persoonlijke gegevens verzamelen als deze relevant zijn voor uw activiteit op Champagne-Season.com

Bij het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw persoonsgegevens houden we ons altijd aan alle relevante wettelijke bepalingen.

We bewaren alleen uw persoonsgegevens zolang we daartoe wettelijk verplicht zijn, of zolang deze relevant zijn voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.

Klachtrecht

Bij Champagne Season heb je altijd twee jaar het recht om een ​​klacht in te dienen. Dit betekent dat u gedurende twee jaar het recht heeft om bij de winkel te klagen over gebreken en defecten aan het artikel. Als het artikel een defect of defect vertoont, heeft u het recht om het te laten repareren of terug te sturen naar een nieuw exemplaar. In sommige gevallen kunt u uw geld terugkrijgen of een evenredige verlaging van de prijs krijgen.Informatie die we verzamelen

Als u een product of dienst van ons wilt kopen en ontvangen, moeten we bepaalde persoonlijke gegevens verzamelen om de transactie en om u onze diensten aan te kunnen bieden. We kunnen cookies gebruiken om de inhoud van uw winkelwagen bij te houden terwijl u onze webshop gebruikt.

We kunnen informatie verkrijgen zoals naam, e-mailadres, postadres, afleveradres (indien dit verschilt van het postadres) , telefoonnummer en betalingsinformatie.

Champagne-Season.com verzamelt en verwerkt uw persoonlijke gegevens wanneer u het volgende doet:

- Bezoek onze website

- Voltooit de aankoop van onze producten

- Meld u aan voor onze nieuwsbrief

- Evalueert onze website

- Stuurt ons vragen, klachten of feedbackDe gegevensbeheerder

De gegevens die verantwoordelijk zijn voor het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens op https:// champagne-season.com/ is Champagne-Season.com, Langgade 8, CVR-nummer: 43123920

 

Grondslag van behandeling en doel

Wij verzamelen uw algemene contactgegevens zoals naam en adres om het product of de dienst die u bij ons heeft gekocht te kunnen leveren. We verzamelen uw e-mailadres om u een orderbevestiging en een leveringsbevestiging te kunnen sturen.

Als u betaalt voor uw product of dienst, verzamelen we uw naam, kaartgegevens en IP-adres. De informatie die in verband met de betalingstransactie wordt verzameld, wordt alleen gebruikt en opgeslagen voor de afwikkeling van de betaling en de uitvoering van de gesloten overeenkomst. Na voltooiing van betalingen worden sommige van uw gegevens doorgegeven aan Pensopay, inclusief informatie die nodig is om de betaling te voltooien of te ondersteunen, zoals het totale aankoopbedrag en factuurgegevens.

Als u ons uw toestemming heeft gegeven tijdens het registratieproces of op onze website, zullen wij uw e-mailadres gebruiken om een ​​nieuwsbrief te sturen. U kunt zich op elk moment aan- en afmelden voor de nieuwsbrief. Alle nieuwsbrieven bevatten ook een link om u af te melden. Als de verwerking van persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming, heeft u het recht om de toestemming op elk moment in te trekken.

Als u de persoonsgegevens die nodig zijn om een ​​aankoop van een product te voltooien, niet wilt verstrekken, heeft helaas niet de mogelijkheid om producten van ons te kopen op onze website.

Uw gegevens (behalve uw e-mailadres als u toestemming hebt gegeven voor de verwerking ervan voor het ontvangen van aanbiedingen) worden verwijderd 3 nadat u uw artikel of service hebben ontvangen.

 

Andere ontvangers van persoonlijke informatie

We verkopen uw persoonlijke gegevens niet aan derden en we geven uw persoonlijke gegevens niet door aan derde landen.

Als u ervoor kiest om onze website te bekijken, uw naam en e-mailadres worden overgebracht naar de reviewpagina van Trustpilot.

We hebben onze website op Hostmaster.dk en een betalingssysteem via Pensopay, dat optreedt als onze gegevensverwerker. Alle persoonlijke gegevens die u op onze website verstrekt, worden opgeslagen in de datacenters van Hostmaster.dk.

We gebruiken externe bedrijven als leveranciers om onze diensten op de best mogelijke manier te leveren. Deze externe leveranciers zijn gegevensverwerkers en verwerken in bepaalde gevallen persoonsgegevens in verband met hun dienstverlening aan ons. Onze gegevensverwerkers verwerken alleen persoonsgegevens in overeenstemming met onze instructies en in overeenstemming met de wettelijke vereisten voor gegevensverwerkers.

We hebben verwerkersovereenkomsten gesloten met onze gegevensverwerkers, wat onze garantie is dat ze voldoen aan de toepasselijke regels voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens.

 

Uw rechten
Als geregistreerde heeft u een aantal rechten, die wij te allen tijde moeten waarborgen. U hebt het recht om ons het volgende te vragen:
• Om uw persoonsgegevens in te zien en te laten corrigeren/wijzigen
• Om persoonsgegevens te laten wissen

Bovendien heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en u heeft het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit.

Als u niet langer wilt dat wij uw persoonsgegevens verwerken, of dat wij de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u ons ook een verzoek hiertoe sturen naar ons e-mailadres contactchampagneseason@gmail.com.

 

 

We hebben de volgende informatie nodig als u bij ons winkelt:
Naam, adres, tel. Nr. en e-mailadres.

Wij registreren en geven de persoonlijke gegevens door die nodig zijn om het artikel bij u te kunnen bezorgen.

De persoonlijke informatie wordt geregistreerd bij Champagne-Season.com en drie jaar bewaard, waarna de informatie wordt verwijderd.

We werken ook samen met een aantal andere bedrijven die gegevens opslaan en verwerken. Bedrijven verwerken informatie uitsluitend namens ons en mogen deze niet voor eigen doeleinden gebruiken.

We werken alleen met gegevensverwerkers in de EU of in landen die uw informatie adequaat kunnen beschermen.

De gegevens die verantwoordelijk zijn voor www.Champagne-Season.com is "Champagne Seizoen"

U hebt het recht om geïnformeerd te worden over de informatie die wij over u verwerken.

Als u van mening bent dat de informatie onjuist is, je hebt het recht om het te laten corrigeren. In sommige gevallen hebben wij de plicht om uw persoonsgegevens te verwijderen als u daarom verzoekt. Het kan b.v. zijn als uw gegevens niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor we ze zouden gebruiken. Ook kunt u contact met ons opnemen als u van mening bent dat uw persoonsgegevens in strijd met de wet worden verwerkt.U kunt ons schrijven op: contactchampagneseason@gmailcom

 

 

Verzending

Champagne Season streeft ernaar bestellingen te verzenden binnen 24 uur (in werkdagen) nadat de bestelling is geplaatst. We nemen het geld pas van de transactie af als we het pakket hebben verzonden.

We verzenden naar heel Europa. Verzendkosten vanaf 7 EUR. Artikelen worden geleverd op het afleveradres dat bij de bestelling is vermeld, tenzij anders is overeengekomen.

We leveren niet buiten Europa (geldt ook voor de Faeröer en Groenland).

Uw goederen kunnen worden verzonden met PostNord, DHL, DAO, Bring of GLS.

OPMERKING: Als er geen ruimte is op het afleverpunt, wordt uw pakket verplaatst naar het dichtstbijzijnde afleverpunt, waarvan u op de hoogte wordt gebracht. Neem bij problemen contact op met de klantenservice.

Artikelen worden elke werkdag geleverd. Je artikel wordt 5-7 werkdagen na bestelling geleverd.

Voor bepaalde goederen gelden speciale leveringsvoorwaarden. De voorwaarden worden specifiek vermeld voorafgaand aan de aankoop van deze artikelen.

 


Retourbeleid
Er is 14 dagen volledig recht van retour op artikelen die in onze webshop zijn gekocht.

De termijn wordt berekend vanaf die dag;
- Waar u de bestelling ontvangt.

Het laatste artikel in fysiek bezit krijgen als het gaat om een ​​overeenkomst over meerdere verschillende artikelen, in één bestelling besteld, maar afzonderlijk of in meerdere rondes geleverd.
De laatste partij of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgen in het geval van een overeenkomst voor de levering van goederen bestaande uit meerdere partijen/delen.

- Het eerste item in fysiek bezit in het geval van regelmatige levering van goederen gedurende een bepaalde periode.

Retourkosten dienen door u te worden gedragen.

Annulering moet uiterlijk 14 dagen na aankoop aan ons worden gemeld en na annulering moet u de verzending binnen 14 dagen na. De melding dient te geschieden per. mail naar contactchampagneseason@gmail.com. In de mededeling moet je duidelijk aangeven dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht. Als u het artikel naar ons terug wilt sturen, dient u de bijgevoegde retournota in te vullen en het artikel op te sturen naar:


Champagneseizoen

Langgade 8

9000 Aalborg, DenemarkenJe kunt er geen spijt van krijgen door simpelweg weigeren om het item te ontvangen zonder duidelijke kennisgeving.

 

Goederen behalve herroepingsrecht


De volgende soorten goederen vallen niet onder het herroepingsrecht:

Producten die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd of een duidelijk persoonlijk tintje hebben.

- Verzegeld goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering wordt verbroken.

Goederen die door hun aard onlosmakelijk met andere worden vermengd bij levering.

Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken.

- Niet-financiële diensten verricht indien de levering van de dienst is begonnen met de voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de consument en de erkenning dat het herroepingsrecht eindigt wanneer de dienst volledig is voltooid.

- Levering van digitale inhoud die niet op een fysieke drager is geleverd, indien de uitvoering is begonnen met de voorafgaande uitdrukkelijke instemming van de consument en de erkenning daarvan, dat hij daardoor zijn of haar herroepingsrecht verliest.

Kranten, tijdschriften of periode icals sluit abonnementsovereenkomsten voor dergelijke publicaties echter uit.

- Overeenkomsten gesloten op openbare veiling.

Goederen die snel bederven of verouderen.


Retourneren
U moet uw bestelling zonder onnodige vertraging en niet later dan 14 dagen nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht, retourneren. De directe kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij het retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor het goed inpakken van het artikel.U dient een kopie van de orderbevestiging bij het pakket te voegen. De expeditie gaat sneller als u ook ons ​​annuleringsformulier invult en bijvoegt.

U draagt ​​het risico van het artikel vanaf het moment van levering van het artikel totdat wij de retourzending hebben ontvangen.

Wij accepteren geen pakketten die per post worden verzonden. onder rembours.

 

De staat van het artikel bij teruggave

U bent alleen aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het artikel, die het gevolg is van andere handelingen dan nodig zijn om de aard, eigenschappen en de wijze van het artikel vast te stellen. waarin het werkt. Met andere woorden, u kunt het artikel uitproberen alsof u het in een fysieke winkel probeert.

Als het artikel is getest in aanvulling op wat hierboven is beschreven, wordt het als gebruikt beschouwd. Dat betekent dat u bij annulering van de aankoop slechts een deel of niets van het aankoopbedrag terugkrijgt, afhankelijk van de handelswaarde van het artikel op het moment van ontvangst - van de retourzending. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen, moet je het artikel dus uitproberen zonder het daadwerkelijk te gebruiken.

 


Contact

Théo Lund Madeleine

+45 42709925

Langgade 8

9000 Aalborg, Denemarken

ContactChampagneSeason@gmail.com

CVR: 43101749

BTW: DK43101749


Beroepsmogelijkheden
Een klacht over een product of dienst kan worden ingediend bij het Centrum voor Klachtenbehandeling, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, Denemarken.

U kunt een klacht indienen bij het Centrum voor Klachtenbehandeling via het Klachtenportaal voor de Raad van Toezicht.Als u een consument bent die in een ander EU-land woont, kunt u uw klacht aangeven in het online klachtenplatform van de Europese Commissie.

Het platform vindt u hier: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Als u hier een klacht indient, moet u ons e-mailadres: Theolundmadeleine@gmail.com

.